Νεοσύλλεκτος Ιωάννης Καμμένος! Οι γονείς που είχαν συνοδεύσει σήμερα το πρωί τα παιδιά τους στον Σκαραμαγκά για να περάσουν τη πύλη του Παλάσκα και να ξεκινήσουν την εμπειρία της θητείας τους στο ΠΝ εξεπλάγησαν βλέποντας ανάμεσά τους τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο! Δεν επρόκειτο για απλή επίσκεψη. Ο ΥΕΘΑ συνόδευε τον δεύτερο υιό του Γιάννη, ,μόλις 18 ετών , ο οποίος από σήμερα είναι νεοσύλλεκτος στο ΠΝ!

Ο Π.Καμμένος τον πήγε με τα πόδια μέχρι το σημείο που οι γονείς παραδίδουν τα παιδιά τους.Μαζί τους και μια φίλη του νεαρού, ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες έχει προγραμματιστεί ήδη για πολεμικό πλοίο και μετά θα δοκιμάσει να περάσει την “κόλαση” του “σχολείου βατραχανθρώπων”. Ο νεαρός που έχει πάρει το “μικρόβιο” των καταδύσεων από τον πατέρα του και ασχολείται σχεδόν επαγγελματικά είναι αποφασισμένος να περάσει από τη ΔΥΚ. Είναι βέβαιο ότι ο πατέρας του μάλλον θεωρεί σημαντικότερη αυτή την αποφοίτηση -αν επιτευχθεί- από οποιαδήποτε άλλη!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016