Μπορούν να σωθούν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα; Ο τελευταίος πρόεδρος του ΔΣ μιλά στο Militaire

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα γλίτωσαν στο “πάρα ένα” το λουκέτο επί κυβέρνησης Σαμαρά. Τελευταία στιγμή επελέγη να κλείσει η ΕΡΤ, με τα γνωστά αποτελέσματα! Από τότε γίνονται προσπάθειες διαρκείας για να παραμείνουν “ζωντανά”. Μέχρι στιγμής αυτό που μπορούμε να διαπιστώσουμε είναι ότι τα ΕΑΣ βρίσκονται στον “αναπνευστήρα” αλλά το μέλλον τους κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένο μπορεί να θεωρείται. Ο ΑΝΥΕΘΑ Πάνος Ρήγας διαβεβαιώνει ωστόσο ότι υπάρχει προοπτική και ελπίδα.

Ο τελευταίος πρόεδρος του ΔΣ των ΕΑΣ , Αντιναύαρχος ε.α Γιώργος Ροίδης μιλά για όλα όσα αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της θητείας του σ΄ αυτή τη θέση, για τους λόγους της αποχώρησής του και για το μέλλον της πολύ σημαντικής για την ελληνική άμυνα επιχείρησης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016