Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς προς τους στρατιωτικούς, το Military Club διαθέτει διατακτικές για τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, «Τhe Mart» (πρώην ΜΑΚΡΟ) και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ με έκπτωση 10%. Οι διατακτικές διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσω του Military Club.

Σύμφωνα μ΄ όσα αναφέρει το Military Club:

Μπορείτε να παραγγείλετε διατακτικές για εσάς και τις οικογένειές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Επισκέπτεστε τα γραφεία μας και προμηθεύεστε επί τόπου τις διατακτικές σας ή
  • Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο e-shop του Military Club, συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας και εν συνεχεία αποστέλλετε το καταθετήριο πληρωμής τους μέσω email ή fax ώστε να σας στείλουμε τις διατακτικές σας με courier με δική μας χρέωση (ελάχιστο ποσό παραγγελίας 200 ευρώ και μέγιστο ποσό 300 ευρώ)

Με την πρώτη σας παραγγελία θα σας αποστείλουμε και την νέα σας κάρτα μέλους του Military Club την οποία θα χρησιμοποιείτε για να προμηθεύεστε στο εξής τις διατακτικές σας αλλά και να την επιδεικνύετε σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ώστε να επωφελείστε των εκπτώσεων και προνομίων που παρέχουν στα μέλη μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, δείτε τον διαγωνισμό στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε και εφόσον επιθυμείτε ενημερώστε συναδέλφους σας για τη νέα μας υπηρεσία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016