Τα 1.000 ευχαριστώ του Militaire στα 4.000.000 μοναδικούς αναγνώστες του!

Το “χίλια ευχαριστώ” που συχνά χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα για να τονίσουμε την ευγνωμοσύνη μας σ΄ όσους μας βοηθούν, μας συμπαραστέκονται ή αναγνωρίζουν τις προσπάθειες μας δεν είναι αρκετό… Το Militaire.gr οφείλει πολλά περισσότερα ευχαριστώ σ΄ όσους σχεδόν 5 χρόνια τώρα -πως πέρασαν τόσο γρήγορα- το στηρίζουν με την ανάγνωση των άρθρων του και την παρακολούθηση του τηλεοπτικού υλικού που παράγει.

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα ,σχεδόν ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί σ΄αυτά . Προσπαθούμε και μέχρι στιγμής καταφέρνουμε να τα ξεπερνάμε.

Τα στατιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε ο Ηλίας Μάνος από την SDM, την εταιρεία που φροντίζει με επιτυχία για να ΄ναι το Militaire.gr βιώσιμο από τις διαδικτυακές διαφημίσεις είναι εντυπωσιακά ακόμη και για εμάς.

Σύμφωνα με αυτά που λένε οι αριθμοί:

Το militaire.gr ξεπέρασε τους 4 εκατ. unique visitors μέσα στο 2020

Περισσότεροι από 4.000.000 μοναδικοί επισκέπτες επισκέφθηκαν το militaire.gr το 2020, που σημείωσε αύξηση 55% σε unique visitors και 73% σε total visits.
Όσον αφορά τα pageviews έφτασαν τα 69.655.000 έναντι των 42.723.000 το 2019.

H χρονιά που πέρασε εκτός από την πανδημία, σημαδεύτηκε από τις έντονες ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις οποίες το militaire.gr προσπάθησε να καλύψει με αμεσότητα, διαφάνεια και έγκυρο τρόπο.

Πολλά ευχαριστώ σ΄ όλους τους φίλους αλλά και στους ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε καν, οι οποίοι αυτά τα 5 χρόνια αρθρογραφούν στο Militaire.gr Θα αναφερθούμε ονομαστικά σ΄ όσους συστηματικά και με μεράκι που ουδείς ανέμενε ότι υπάρχει ακόμη στην εποχή μας βάζουν την υπογραφή τους στο Militaire.gr Οι κυρίες Κύρα Αδάμ με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και Λιάνα Μυστακίδου με τις εξαιρετικές αναλύσεις για την Τουρκία. Ο “στρατηγός” που όταν άφησε το όπλο πήρε στα χέρια του την πένα Κώστας Φράγκος. Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος με τις “Στιγμές Ιστορίας” του. Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος που με την ποιοτική ιστοσελίδα του 4Drivers.gr αύξησε τις ταχύτητες και στο Militaire.gr . Το φίλο εδώ και 30 χρόνια Γιώργο Γρυλλή που μόνος κρατά το τηλεοπτικό κομμάτι του Militaire.gr με τις συνεντεύξεις και τα βίντεο. Έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον!

Ευχαριστώ πολλά και σε ανθρώπους όπως οι Μ.Ψύλος,Χ.Κηπουρός,Πασχάλης Χριστοδούλου, Κ.Κυριακόπουλος, Μ.Στυλιανού και πολλοί άλλοι που μας τροφοδοτούν με εξαιρετικά άρθρα ,αναλύσεις μεταφράσεις.

Αυτονόητες οι ευχαριστίες στους ανώτερους και ανώτατους απόστρατους Αξιωματικούς που μας κάνουν τη τιμή να μας εμπιστεύονται άρθρα τους.

Το Militaire.gr θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πορεία του, στηριζόμενο στους αναγνώστες του και μόνο σ΄ αυτούς.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016