ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση, εν μέσω καραντίνας, μεθοδεύει την αποψίλωση και ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ

Την αντίθεσή του στην «αποψίλωση και ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ» εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Σε σχετική ανακοίνωση, το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με την γνωστή της μέθοδο της τροπολογίας σε άσχετο νομοσχέδιο, φέρνει στη Βουλή την αποψίλωση και ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ με το προσφιλές της σύνηθες πρόσχημα περί ανταγωνιστικότητας, κανόνων της αγοράς και ενός υποτιθέμενου ψηφιακού μετασχηματισμού».

Φαίνεται, προσθέτει, «πως τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και οι εργαζόμενοι σε αυτά είναι ο επόμενος στόχος κυβέρνησης, τρόικας και ολιγαρχίας, καθώς το σχέδιο “εκσυγχρονισμού” τους που παρουσιάστηκε μόλις χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, έρχεται σήμερα κιόλας να γίνει πράξη».

Οι αντιλαϊκές πολιτικές, σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «συνεχίζονται κανονικότατα εν μέσω καραντίνας, τη στιγμή δηλαδή που οι πολίτες και οι εργαζόμενοι στους αντίστοιχους φορείς απαγορεύονται κατά την κυβέρνηση να διαμαρτυρηθούν, να διαδηλώσουν και να αντιδράσουν».

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016