Το ΜέΡΑ 25 με δήλωση του συντονιστή της Κεντρικής Επιτροπής Κώστα Μπιτσάνη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με περίσσευμα κυνισμού φέρνει ένα νομοσχέδιο για την ανώτατη Παιδεία που παρουσιάζουν ως συναρμόδιοι ο υπουργός της Αστυνομίας και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων». Επί τέλους, προσθέτει, «επιστροφή στις πραγματικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μπιτσάνης υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση της αστυνομοκρατίας και της καταστολής νεκρανασταίνει τον προδικτατορικό χωροφύλακα και τη Διεύθυνση Σπουδαστικού της Ασφάλειας, που τη βαφτίζει φοιτητική αστυνομία, τα φοιτητοδικεία, τις φοιτητικές ταυτότητες, τους χαφιέδες, τη διαγραφή των φτωχών και των εργαζόμενων φοιτητών από τα πανεπιστήμια».

Υπογραμμίζει επίσης ο κ. Μπιτσάνης ότι «και να θέλει η κοινωνία να ξεχάσει ποια είναι η πραγματική δεξιά, ευτυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνήσιος συνεχιστής του «εθνικού έργου της οικογένειας», φροντίζει να της το θυμίζει».

Ο κ. Μπιτσάνης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «το φοιτητικό κίνημα και ο λαός μας θα ανατρέψουν και αυτούς τους αντιλαϊκούς και αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς και η νεολαία μας, που έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση όσο καμία άλλη ομάδα, δεν έχει πει την τελευταία λέξη».

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016