Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά σε πυκνό δάσος στην Σάμο, στην περιοχή Μεσόκαμπος. Η πυρκαγιά εντοπίζεται από την πάνω πλευρά του κεντρικού δρόμου του Μεσόκαμπου που οδηγεί σε Γλυκόριζα και Πυθαγόρειο, όμως η κατεύθυνσή της είναι προς το πυκνό δάσος και το βουνό όπου βρίσκονται οι ανεμογεννήτριες.
Όπως γράφει το news247.gr αν φτάσει μέχρι εκεί η φωτιά υπάρχει μεγάλος φόβος να κρατήσει όλη νύχτα και να κατευθυνθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για αυτό και γίνεται μεγάλη κινητοποίηση από εναέρια μέσα.
H Πυροσβεστική έχει ενημερώσει τους πελάτες και το προσωπικό δύο ξενοδοχείων στην περιοχή του Μεσόκαμπου – και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία “Proteas” και “Κανίστρα” – να βρίσκονται σε ετοιμότητα εφόσον χρειαστεί να απομακρυνθούν με ασφάλεια. Από την Υπηρεσία επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τα ξενοδοχεία καθώς βρίσκονται από την κάτω πλευρά του δρόμου προς την παραλία και όχι προς το βουνό όπου κατευθύνεται και εξελίσσεται η πυρκαγιά, και απλά πρόκειται για προληπτικό μέτρο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016