Η “μαύρη προπαγάνδα” της Τουρκίας για τη σφαγή στη βόρεια Συρία! ΒΙΝΤΕΟ

Η Τουρκία έχει εντάξει στα επιχειρησιακά της σχέδια την προπαγάνδα. Το κάνει μάλλον για πρώτη φορά τόσο συστηματικά και τόσο καλά θα πρέπει να παραδεχτούμε. Βίντεο σαν κι αυτό που θα δείτε μπορεί σ΄ εμάς τους Έλληνες να φαίνονται αναποτελεσματικά, αφού η παραποίηση της αλήθειας είναι εμφανής, αλλά μην ξεχνάμε ότι σ΄ άλλες χώρες που δεν γνωρίζουν καθόλου τη περιοχή και τα δεδομένα της. Βλέποντας τέτοια βίντεο οποιοσδήποτε βορειοευρωπαίος, Αμερικανός ή πολίτης άλλης ηπείρου, είναι εύκολο να πειστεί από τα τουρκικά “επιχειρήματα”.

Αντιθέτως εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε κατορθώσει να περάσουμε με ανάλογους τρόπους -χωρίς να κάνουμε στρατιωτικές επιχειρήσεις βέβαια- το τι επιπτώσεις έχουμε από το κράτος τρομοκράτη με το οποίο έχουμε την ατυχία να συνορεύουμε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016