Σε συνέντευξή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, στο ΕΘΝΟΣ ,εκφράζει την ανησυχία του για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση θα διαχειριστεί τα θέματα του Αιγαίου και το Κυπριακό.

“Εάν εξετάσουμε συνολικά τη μεταπολιτευτική περίοδο από το 1974 μέχρι σήμερα, τότε θα διαπιστώσουμε ότι στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν δύο μείζονα εθνικά προβλήματα. Το 1992 το Μακεδονικό και το 2009 η εντός ευρώ χρεοκοπία μετά το πρωτογενές έλλειμμα των 24 δισ. ευρώ εκείνου του έτους. Και το Μακεδονικό και το έλλειμμα των 24 δις, τα προκάλεσε το κόμμα της Ν.Δ. ως κυβέρνηση της χώρας.
Υπό αυτήν την έννοια λοιπόν, μακάρι να μην τριτώσει το εθνικό κακό από κυβέρνηση Ν.Δ.
Εύχομαι κι ελπίζω η Ελλάδα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην υποστεί ακρωτηριασμό των εθνικών της συμφερόντων σε Αιγαίο και Κύπρο από την Τουρκία”.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016