Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίσθηκε εθνοφρουρός. που υπηρετεί σε φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο απολύεται από τις τάξεις της Εθνικής Φρουράς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έχει τεθεί σε περιορισμό ενώ σε τεστ έχουν υποβληθεί όλα τα πρόσωπα με τα οποία ήλθε σε επαφή.

Το όλο θέμα παρακολουθείται επιστάμενα από το Υπουργείο Υγείας, χωρίς να προκαλεί ανησυχία όπως τονίζεται από πηγές του ΥΠΑΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην διάθεσή της η Καθημερινή της Κύπρου, το επιβεβαιωμένο κρούσμα εντοπίσθηκε από ένα τυχαίο γεγονός.

Ο εν λόγω εθνοφρουρός επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση διαφράγματος στη μύτη. Κατά τους προεγχειρητικούς ελέγχους, εντοπίσθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση και τη λήψη μέτρων που ακολουθούνται σε τέτοιες

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016