Το ενδιαφέρον των φετεινών κρίσεων σε επίπεδο Αρχηγών σύμφωνα μ΄ όσα μεταδίδονται από πηγές του ΥΠΕΘΑ δεν θα ΄χει ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί εκτός από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων που αρκετά νωρίς είχαν τις δημόσιες υπουργικές διαβεβαιώσεις ότι δεν αλλάζουν, φαίνεται ότι και για άλλους Αξιωματικούς που υπηρετούν σε κρίσιμες θέσεις της ιεραρχίας δεν υπάρχει πρόθεση για αλλαγές.

Δύο ήταν οι περιπτώσεις για τις οποίες είχε ακουστεί το ενδεχόμενο αλλαγής. Η μία ήταν αυτή του Αρχηγού Στόλου και η δεύτερη του διοικητή της ΑΣΔΕΝ. Υπήρχαν εισηγήσεις για αντικατάστασή τους, οι οποίες επαναλαμβάνουμε σ΄ ότι έχει να κάνει με το ΥΠΕΘΑ δεν φαίνεται να εγκρίνονται.

Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση την έκπληξη, αφού δεν αποκλείεται να ΄χει και το Μαξίμου τις δικές του απόψεις. Οι οποίες βέβαια έχουν αποδειχτεί όλες τις φορές μάλλον λανθασμένες, αν πιστέψουμε ότι κάποιες επιλογές, ακόμη και σε επίπεδο Αρχηγών είχαν τη “σφραγίδα” του Μαξίμου.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016