Η υποστήριξη του κυβερνήτη του αεροπλανοφόρου Ρούζβελτ Brett Crozier, είναι καθολική. Όχι μόνο από το πλήρωμα του, αλλά και από πλήθος απόστρατων αξιωματικών του ναυτικού, που δηλώνουν ότι η πολιτική παρέμβαση στην υπόθεση ,ξεπέρασε τα όρια. Σχεδόν όλες οι δημόσιες τοποθετήσεις, στηρίζουν τον πλοίαρχο και αγνοούν τα τυπικά “ολισθήματα” με τα οποία κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφαση “καρατόμησης” του. Διαβάζουμε και στην Ελλάδα διάφορες τέτοιες απόψεις από τους “στρατηγούς” και “ναυάρχους” του καναπέ, όπως τους χαρακτήρισε ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.
Στην Washington Post, o David Ignatius, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της απόφασης για την απομάκρυνση του πλοιάρχου από το αεροπλανοφόρο Ρούζβελτ.

Η αποθέωση του κυβερνήτη από το πλήρωμα του, ακυρώνει και το παρασκήνιο και τις αποφάσεις, αλλά και τους “καναπεδάτους ναυάρχους και στρατηγούς” οι οποίοι κάνουν εκ του ασφαλούς κριτική στο…facebook.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016