Ο νέος  “πρόεδρος” του ψευδοκράτος και αχυράνθρωπος του Ερντογάν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ντεκτάς.

Στο βιβλίο επισκεπτών μεταξύ άλλων, έγραψε:

“Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, κύρια ευθύνη μου είναι να διατηρώ ζωντανή την ιερή κληρονομιά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του τουρκοκυπριακού λαού, που κατακτήθηκαν με μεγάλο πόνο, δυσκολίες και θυσίες και να τη μεταδώσω στις μελλοντικές γενιές.
Θα εργαστώ με όλη μου τη δύναμη ώστε η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου να αναπτυχθεί και να ενισχυθεί σε κάθε τομέα. Θα εργαστώ για την επίλυση του κυπριακού ζητήματος και την παύση της παραβίασης των δικαιωμάτων του τουρκικού λαού. Η μητέρα πατρίδα Τουρκία θα συνεχίσει να αποτελεί την ενεργό και πραγματική εγγύησή μας..

Εκτός από τη διπλωματική θα εργαστώ και την ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας της Πατρίδας με την Τουρκία ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον”.

Υ.Γ.: Ο Ραούφ Ντεκτάς εκτός των άλλων ήταν και ο αρχηγός της οργάνωσης TMT που ευθύνεται για πολλά εγκλήματα στη Μεγαλόνησο και αποτελεί τον πυρήνα του Οργανισμού της “Πολιτικής Προστασίας” στον οποίο Διοικητές επί σειρά ετών ήταν Αξιωματικοί εν ενεργεία των ΤΕΔ με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Υποστράτηγο Aksakali που διετέλεσε Δκτής των Bordo Bereli και ο Αντιστράτηγος Mendi που είχε διατελέσει Διοικητής της Στρατιάς Αιγαίου. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Mendί έγιναν οι δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού,

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016