Και τώρα “λουστείτε τον”! Ο Ερντογάν ανοίγει τα σύνορα για τους πρόσσφυγες στην Ευρώπη

Συναγερμός στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ο Ερντογάν λειτουργώντας εκβιαστικά , ανοίγει τα σύνορα για τους πρόσφυγες και μετανάστες για να περάσουν στην Ευρώπη! Αιτία ότι ο σύμμαχος του Πούτιν , τίναξε στον αέρα κομβόϊ στρατιωτικών οχημάτων με αποτέλεσμα να υπάρχουν 22 νεκροί κατά τις τουρκικές αρχές ,αλλά πηγές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 40!

Όλα αυτά μετά από σύσκεψη που έγινε στο παλάτι του Ερντογάν και με τον ΥΠΕΞ του Μεβλούτ Τσαβούσογλου να επικοινωνεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ , ο οποίος όπως μας έχει συνηθίσει όπου να ΄ναι θα βγει να στηρίξει την Άγκυρα.

Η κατάσταση γίνεται για την Ελλάδα, εξαιρετικά δύσκολη. Θα πρέπει η Αθήνα επιτέλους να αφήσει στην άκρη τις εμμονές περί “υπακοής” με την ελπίδα …επιβράβευσης και να απαιτήσει , όχι απλά να ζητήσει την έμπρακτη στήριξη ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016