Η σημαία της “τουρκικής Θράκης” σε εκδήλωση μειονοτικού σχολείου της Κομοτηνής! Τι άλλο θα ανεχθούμε;

Ποιος ασχολείται με τη Θράκη; Η Τουρκία σίγουρα! Η Ελλάδα πάλι για κάποιους ανεξήγητους λόγους αντιμετωπίζει διαχρονικά και διακομματικά με πολύ χαλαρότητα όσα συμβαίνουν στην περιοχή.
Το βίντεο που δημοσιοποίησαν τα tourkikanea.gr είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό. Δείχνει αποσπάσματα από εκδήλωση που έγινε στα τέλη Δεκεμβρίου, στην Αδριανούπολη. Εκεί που ήταν φυλακισμένοι επί εξάμηνο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές του μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής! Η σημαία της ανεξάρτητης Θράκης όπως θα δείτε δεσπόζει στο χώρο της εκδήλωσης. Οι ομιλητές σε ένα κρεσέντο υποκρισίας μιλούν περί “φιλίας και ειρήνης” την οποία επιδιώκει πάντα …Τουρκία! Η χώρα που έχει ρεκόρ σφαγών, Γενοκτονιών και παράνομων επεμβάσεων σε ξένα κράτη, μιλά περί “φιλίας και ειρήνης”! Θα ήταν ανέκδοτο, αλλά έχει χύσει τόσο αίμα που δεν μπορεί κανείς να το δει έτσι.

Πριν μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θράκη ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε αναφερθεί στο τουρκικό προξενείο και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Το ερώτημα ,γιατί παραμένει ανοιχτό τίθεται εδώ και πολλά χρονιά. Απάντηση δεν έχει δοθεί. Πρόσφατα επίσης έγινε γνωστό ότι σ΄ αυτό το προξενείο μετατέθηκε στέλεχος της τουρκικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών!

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016