Η Μπάντα του ΠΝ διακρίθηκε ξανά! Το κείμενο υπερηφάνειας του μαέστρου της

Οι διακρίσεις για την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού δεν είναι πλέον είδηση. Ωστόσο πάντα αποτελούν το “καύσιμο” για τους ανθρώπους της να συνεχίζουν την πολύ καλή δουλειά. Ο ενθουσιασμός του μαέστρου της Μπάντας Γιώργου Τσιλιμπάρη, είναι απολύτως δικαιολογημένος και αποτυπώνεται στο κείμενο με το οποίο συνοδεύει το βίντεο από την πρόσφατη και επιτυχημένη παρουσία της Μπάντας σ΄ ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ της Ευρώπης. Το κείμενο του απευθύνεται στα “παιδιά” του, τα μέλη της Μπάντας:

“Και τώρα καμαρώστε την Ελληνική ψυχή. Τώρα απολαύστε τους εαυτούς σας, τους κόπους τριών μηνών και την ψυχή που καταθέσατε. Υποκλίνομαι μπροστά σας γιατί μόνο συγκίνηση προκαλεί η παρουσία σας στο κορυφαίο φεστιβάλ Tattoo της Ευρώπης. Απολαύστε φίλοι μας τα παιδιά της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, που έφεραν στις αποσκευές τους πολλές πρωτιές.
Του κορυφαίου ραβδούχου του Tattoo και πρόσκληση προσωπική σε δύο Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ! Της κορυφαιας εκπροσώπησης μεταξύ των κρατών που συμμετείχαν! Της κορυφαίας παρουσίας συνόλου από άποψη ποικιλομορφίας προγράμματος!

Απολαύστε την γλυκιά Κερκυραία μας, την Μαρία Μαυρομμάτη! Πανάξια ανήκετε στις κορυφαίες στρατιωτικές μπάντες της Ευρώπης. Είσαστε οι π ρ ώ τ ο ι που κρατήσατε την Ελληνική σημαάα μέσα στην αρένα του Baseltattoo ! Καμαρώνω για εσάς, σας ευχαριστώ πολύ και ζήστε την επιβράβευση που ήρθε μετά από τόσο κόπο! Σας αγαπώ πολύ που κάνατε την Ελλάδα, το ΠΝ και μένα προσωπικά υπερήφανο”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016