Η μητέρα του νεκρού Επιλοχία στον Έβρο μιλά και εκθέτει πολλούς που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν

Η μητέρα του νεκρού από έμφραγμα Επιλοχία Γιώργου Πάλλα, στον Έβρο, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή Σήμερα με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου. Η κυρία Ν.Πάλλα αφηγήθηκε όλο το ιστορικό της υπόθεσης του παιδιού της που δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη. Μίλησε για την ανυπαρξία καρδιολόγου στο στρατιωτικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου μεταφέρθηκε ο Επιλοχίας και εξέφρασε το παράπονο ότι ακόμη και σήμερα ουδείς έχει ασχοληθεί με την υπόθεση.

Το βίντεο θα διευκολύνει τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ ο οποίος ψάχνει στην αλληλογραφία του Αρχηγού του, το κείμενο που έστειλε η μητέρα του Επιλοχία στο Militaire.gr προς δημοσίευση.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016