Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα καλεί τους απόστρατους στην πορεία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Η ανακοίνωση της ΚΕΘΑ έχει αναφορές σε γεγονότα και δηλώσεις των τελευταίων ημερών.

Η ανακοίνωση της ΚΕΘΑ:

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Η κυβέρνηση εντείνει τον αυταρχισμό και την καταστολή, με στόχο να κλείσει τα στόματα όσων αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της.
Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί με την παραβίαση του Πανεπιστημιακού ασύλου και με την επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές που διαμαρτύρονταν.
Ταυτόχρονα οι υπουργοί προκαλούν με τις αναφορές τους:
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης ειρωνικά δήλωσε ότι «Η επιβολή του νόμου»…δεν γίνεται «με προσφορά τριαντάφυλλων» και κυνικότατα παραδέχθηκε πώς για την επιβολή της αντιλαϊκής πολιτικής, «το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας»!
Ο υπουργός άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, δήλωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι ελληνόπουλα «μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες» σε πολέμους στο παρελθόν και «αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον»!
Συνάδελφοι απόστρατοι,
δίνουμε την καλύτερη απάντηση στην αστυνομοκρατία την καταστολή και τον κρατικό αυταρχισμό με την μαζική συμμετοχή μας στην πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου την Κυριακή 17 του Νοέμβρη!
Βροντοφωνάζουμε και πάλι:
“Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”, “Έξω αι ΗΠΑ”, “Έξω το ΝΑΤΟ”

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

15/11/2019
Η γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα
(ΚΕΘΑ)

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016