Η καραντίνα πηγή έμπνευσης για νέα παιδιά! Το “Μένουμε Σπίτι” σε hip hop!

Η καραντίνα έγινε και πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά! Απόδειξη το βίντεο που μας ήρθε από τα Δωδεκάνησα, από τον Αχιλλέα.

Γράφει:

“Είμαι ο Αχιλλέας ή αλλιώς ReapRhyme και ασχολούμαι γενικότερα με την Hip-Hop κουλτούρα. Την μουσική την αγαπούσα από μικρός, ξεκίνησα να γράφω στίχους από το 2009 και να μαθαίνω τα κατατόπια περί ηχογραφήσεων το 2014. Δεν την περιορίζω σε κάποιο είδος την μουσική που φτιάχνω μιας και με αγγίζουν όλα τα είδη που μεταδίδουν θετικές συχνότητες και μηνύματα.

Γενικά επηρεάζομαι από την κατάσταση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος που ζω και γράφω ότι έχω στο μυαλό μου από λύσεις και κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν για κάποια βελτίωση ώστε να μην τα κρατάω μέσα μου.

Στόχος τον κομματιών μου είναι η ενημέρωση, η δικαίωση και η προσωπική ανάπτυξη καθώς και οπτική γωνία για μια θετική και χαρούμενη ζωή.

Το κομμάτι «Μένουμε Σπίτι» το έγραψα στην περίοδο της καραντίνας κλεισμένος στο σπίτι για 14 μέρες μιας και είχα γυρίσει από εξωτερικό, για να μεταδώσω κάτι θετικό στον κόσμο και στους γύρω μου, λόγω του ότι τα ενημερωτικά δρώμενα παρουσίαζαν μόνο αρνητικές και καταθλιπτικές ειδήσεις.

Όταν ετοίμασα τα βασικά εργαλεία  που χρειαζόμουν για να κάνω μια σωστή δουλειά στο στούντιο που φτιάχνω «FreeSmileStudios», είπα να στείλω στην Ειρήνη Διακονικόλα αν ενδιαφερόταν να συμμετάσχει στο κομμάτι μιας και έβλεπα ότι αγαπάει και ασχολείται με την μουσική και πίστεψα πως θα κατέληγε σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Χάρηκα πραγματικά για την θετική απάντηση της.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων αναπτύξαμε μια όμορφη φιλική σχέση μιας και το κυρίως θέμα ήταν ο χαβαλές και το χιούμορ, και έτσι το αποτέλεσμα βγήκε αληθινό και όπως το φανταζόμουν ώστε να μεταδώσει χαμόγελα στον κόσμο.

Για τις λήψεις και το μοντάζ είναι από τα πρώτα βιντεάκια που φτιάχνω και προσπάθησα να εφαρμόσω ότι είχα στην φαντασία μου. Βοήθησε η συμβουλή που κρατάω πως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αν υπάρχει θέληση, πείσμα και αγάπη”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016