Η γαλλική φρεγάτα Fremm που έδεσε στον Πειραιά σ΄ ένα βίντεο του Militaire

Η φρεγάτα Fremm του γαλλικού στόλου Languedoc  “έδεσε” για τρεις ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Ακόλουθος Άμυνας της Γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα και ο κυβερνήτης της φρεγάτας που βρίσκεται σε επιχειρησιακή δράση μόλις δύο χρόνια, μίλησαν στους προσκεκλημένους Έλληνες δημοσιογράφους για τις δυνατότητες του πλοίου, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακό οπλισμό.

Δυστυχώς η πρόσκληση δεν περιελάμβανε και μια βόλτα έστω στο εσωτερικό της Fremm. Αυτό το είδε με κάθε λεπτομέρεια ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τη φρεγάτα λίγες ώρες μετά από την δημοσιογραφική επίσκεψη. Όπως λένε οι πληροφορίες η περιήγησή του μέσα στο πλοίο κράτησε πάνω από μία ώρα! Είναι γνωστό το…μαράζι του νυν ΥΕΘΑ που είναι όμως πάντα Αξιωματικός του ΠΝ για την ενίσχυση του Στόλου με νέα πλοία επιφανείας. Οι Fremm ήταν και παραμένουν μία -αν όχι η μοναδική- λύση για την ουσιαστική ενίσχυση του Στόλου μας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016