Η επιλογή του Κ.Μητσοτάκη να τοποθετήσει στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, προκάλεσε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με ανταλλαγές επιθετικών ανακοινώσεων.
Θα ΄χει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πια θα ΄ναι η τύχη της εκπομπής των ΕΔ ,με Αρετή και Τόλμη, η οποία είχε επανέλθει στην κρατική τηλεόραση με απόφαση του Καμμένου,όταν ήταν ΥΕΘΑ. Λέμε θα ΄χει ενδιαφέρον, γιατί οι σχέσεις του Κων. Ζούλα με τις ΕΔ είχαν περάσει μια πολύ σοβαρή κρίση πριν μερικά χρόνια, το 2011, όταν μ΄ ένα άρθρο του στην Καθημερινή, δεν είχε εκφράσει και την καλύτερη άποψη για τους στρατιωτικούς. Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί μαζικά πυρά από αποστράτους, ειδικά την περίοδο που επελέγη από τον Μητσοτάκη για να ενταχθεί στο επιτελείο του.
Γι’ αυτό λέμε ότι θα ΄χει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα ΄ναι η απόφασή του για την εκπομπή των ΕΔ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016