Το αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ήταν κατάμεστο από σπουδαστές, για την εκδήλωση με αφορμή την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η εκδήλωση πλησίαζε στο τέλος της όταν με παρέμβαση του Στρατηγού Δημήτρη Αλευρομάγειρου, στο βήμα ανέβηκε μια κυρία. Ήταν η χήρα του ηρωϊκού Αντιστράτηγου Σπύρου Μουστακλή. Αξιωματικός σύμβολο για την αντίσταση κατά της χούντας. Βασανίστηκε άγρια και η υγεία του κλονίστηκε ανεπανόρθωτα. Η κυρία Χριστίνα Μουστακλή, αφηγήθηκε πως ο Σπύρος Μουστακλής έζησε την εξέγερση του Πολυτεχνείου από το κρεβάτι μιας κλινικής και πως το νέο της μαζικής αντίστασης τον επανέφερε την ομιλία του ,που την είχε χάσει από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί από τους βασανιστές του. Μια αφήγηση συγκλονιστική κι ένα μάθημα πολύ χρήσιμο για τους αυριανούς ηγέτες του στρατεύματος.

Η κυρία Μουστακλή έκλεισε τη σύντομη ομιλία της λέγοντας: “Κάθε χρόνο ο Σπύρος Μουστακλής καταθέτει ο ίδιος το στεφάνι του στο Πολυτεχνείο. Καμαρώνουμε τους Ευέλπιδες μας και μπορούμε να ελπίζουμε”!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016