Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν από χθες το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχει θέμα και ο αρχηγός της Μιχάλης Καραμαλάκης ,όπως και ο πολιτικός προϊστάμενος Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχουν χάσει τον έλεγχο! Αν αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία που …οραματίζονται , πολύ φοβόμαστε ότι τα χειρότερα έρχονται. Ελπίζουμε να διαψευστούμε.

Η αστυνομία πρέπει να αντιμετωπίζει τη βία, να επιβάλλει την τάξη όταν χρειάζεται να παρέχει ασφάλεια. Το να σπάνε στο ξύλο άνδρες των ΜΑΤ νεαρούς και νεαρές που ήδη τα ΄χουν συλλάβει, να τα γδύνουν (!!!) και γενικώς να ασκούν άσκοπη βία δείχνει ότι στην αστυνομία κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν κι άλλα σημάδια που φαίνεται ότι δεν ενοχλούν ούτε τον κ.Χρυσοχοίδη, ούτε τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ. Το να κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις οι συνδκαλιστές της ΕΛΑΣ, μιλώντας σχεδόν αποκλειστικά για επιχειρησιακά ζητήματα (!!!) συμβαίνει μάλλον μόνο στην Ελλάδα!

Όλα αυτά τα απαράδεκτα που έκαναν άνδρες των ΜΑΤ έγιναν όταν η ίδια η αστυνομία ανακοινώνει ότι “οι χθεσινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου, σε διάφορες πόλεις της χώρας, εξελίχθηκαν «χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».
«Από τις αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίστηκαν άμεσα ομάδες ατόμων, που επιχείρησαν να προβούν σε έκνομες ενέργειες και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με ρίψη μολότοφ και άλλων αντικειμένων», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Αν όλα αυτά συμβαίνουν σε διαδηλώσεις “χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα” τι θα κάνει η αστυνομία του κ. Καραμαλάκη , αν υπάρξουν σοβαρότερα θέματα;

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016