Η Αργεντινή χορήγησε διαπίστευση σε διπλωματικό αντιπρόσωπο του Γκουαϊδό

Η Αργεντινή ανακοίνωσε χθες ότι χορήγησε διαπίστευση σε διπλωματικό αντιπρόσωπο του αντιπολιτευόμενου ηγέτη της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό ως “εκπροσώπου του προέδρου της Εθνοσυνέλευσης και προσωρινού προέδρου της Βενεζουέλας” στη χώρα.
Η διαπίστευση δόθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της Αργεντινής στην Ελίσα Τρότα Γκάμους, η οποία θα εκπροσωπεί τον Γκουαϊδό στην Αργεντινή, σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση.
Εκπρόσωποι του υπουργείου Εξωτερικών της Αργεντινής και της πρεσβείας της Βενεζουέλας στη χώρα αυτή δεν έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής σε αίτημα του Reuters να σχολιάσουν την είδηση.
Η Αργεντινή, η οποία έχει ήδη διπλωματική αποστολή της κυβέρνησης του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Ιανουάριο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016