Η αντιπυρική περίοδος ξεκινά! Τι άλλαξε μετά από την τραγωδία στο Μάτι; Συνέντευξη

Αύριο ξεκινά επισήμως η αντιπυρική περίοδος. Η περυσινή ήταν μια πραγματική τραγωδία. Το Μάτι με τους 101 νεκρούς ήταν ένα δράμα που δεν μπορούσε και δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους.

Αμέσως μετά από την καταστροφή, στο Militaire.gr είχε μιλήσει ο απόστρατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μιχάλης Μιχαήλ. Η ψύχραιμη ανάλυση που είχε κάνει κατέληγε στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν αποκλείει ότι μπορεί να ζήσουμε κι άλλο Μάτι, να θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς.

Πριν συμπληρωθεί χρόνος κι αρχίσουν τα αφιερώματα και η κομματική αντιπαράθεση για το θέμα αναζωπυρωθεί καλέσαμε τον κ.Μιχαήλ για να διαπιστώσουμε αν και τι έχει αλλάξει από το καλοκαίρι που πέρασε. Όπως θα διαπιστώσετε από την ανάλυση που κάνει το μόνο που άλλαξε είναι …η ιδιότητα του! Εκτός από πρώην αξιωματικός της ΠΥ ο κ.Μιχαήλ είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ! Όλα τ΄ άλλα δυστυχώς έχουν παραμείνει ίδια. Γι΄ αυτό και οι προβλέψεις που κάνει δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016