Τα μηνύματα των ΗΠΑ προς την Τουρκία για την στάση που τηρεί στο θέμα των S-400 έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ συγκεκριμένα .
Η αμερικανική εταιρεία Pratt & Whitney κατασκευάστρια κινητήρων για τα F-16, βρίσκεται κοντά στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με επιχειρήσεις στην Τουρκία επικαλούμενη προβλήματα στην ποιότητα παραγωγής, γράφει η ιστοσελίδα Haber.

Η TEC, μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία Pratt & Whitney και της Turkish Technic, που είναι το κέντρο συντήρησης, επισκευής της Turkish Airlines, ιδρύθηκε το 2009 και απασχολεί περίπου 250 εργαζόμενους.
Η αμερικανική εταιρεία έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για τη διασφάλιση της ποιότητας της TEC .
Οι δυνατότητες επισκευής κινητήρων της TEC ,χρησιμοποιούνται από αερομεταφορείς στην Τουρκία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016