Η άλλη προσέγγιση για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής! Μας την περιγράφει ένας βραβευμένος στο εξωτερικό Έλληνας επιστήμονας

Ο Μοχάμεντ Ελσάερ είναι ένας Έλληνας επιστήμονας που διαπρέπει ήδη στο εξωτερικό. Μετά από το Πάντειο, συνέχισε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο .

Είναι πολιτικός επιστήμονας, βραβευμένος από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, με μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη και ασφάλεια των πυρηνικών όπλων και της πυραυλικής τεχνολογίας από το τμήμα πολέμου του King’s College London.

Πρόσφατα έστειλε δύο επιστολές, μία στον πρωθυπουργό και μία στον ΥΕΘΑ. Τους έγραψε ότι θέτει τις γνώσεις του στη διάθεση των ΕΔ. Δεν έχει πάρει απάντηση… Ο κ.Ελσάερ μιλά για την Τουρκία, τις ψυχολογικές της επιχειρήσεις αλλά και την “άλλη λογική” με την οποία πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016