“Έγκλημα” χαρακτηρίζει σε κείμενο του ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και πρώην πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ Μ.Κωσταράκος, την υπουργοποίηση του Βαγγέλη Αποστολάκη. Κατανοητή η άποψη του απόστρατου στρατηγού, ο οποίος πριν μερικούς μήνες είχε ζητήσει από τον Καμμένο, να “τραβήξει τ΄ αυτί” του Αποστολάκη, επειδή ο τελευταίος επανέφερε από τις Βρυξέλλες τα μέλη της αποστολής που τον συνόδευαν στη θητεία του εκεί. Η επαναφορά ήταν κανονικότατη,νομιμότατη και έγινε για καθαρά οικονομικούς λόγους, καθώς η προεδρία Κωσταράκου κόστισε πάρα πολλά λεφτά στους Έλληνες φορολογούμενους.

Επιπλέον ο απόστρατος στρατηγός είναι όπως φαίνεται έτοιμος να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Τον κάλεσε η ηγεσία της ΝΔ στο συνέδριό της και όπως λένε όλες οι πληροφορίες θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Αν και στον τομέα Άμυνας της ΝΔ , λένε “παραμύθια” για να μην αντιδράσουν, ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ θα είναι σίγουρα υποψήφιος, όπως λένε οι πληροφορίες. Ειδικά μετά από την υπουργοποίηση Αποστολάκη , ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα ενδοιασμό .

Συνεπώς ο κ.Κωσταράκος μάλλον θα πρέπει να ευγνωμονεί τον Αποστολάκη. Για μια ακόμη φορά.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016