Έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες τραβήχτηκε το βίντεο του αλεξιπτωτιστή ,ο οποίος κατά τη διάρκεια του τελευταίου εκπαιδευτικού του άλματος τραγούδησε το “Μακεδονία Ξακουστή” . Η έρευνα ΔΕΝ διατάχθηκε για το εμβατήριο ,όπως θα σπεύσουν να το παρουσιάσουν πολλοί. Η έρευνα που ενδέχεται να εξελιχθεί σε ΕΔΕ με συνέπειες για τον αλεξιπτωτιστή , έχει να κάνει με τις παραβιάσεις των κανόνων ασφαλείας που παραβίασε και οι οποίες όπως λένε από το ΓΕΣ “θα μπορούσαν να ήταν μοιραίες”. Αυτό το αναφέρουν ,γιατί οι ανώτεροί του, είδαν ΄όλο το άλμα κι όχι μόνο το σημείο που έχει βιντεοσκοπήσει ,προφανώς ο ίδιος με το κινητό του.

Πηγές του ΓΕΣ επισημαίνουν ότι πάνω απ΄ όλα ,πρώτα απ΄ όλα είναι οι κανόνες ασφαλείας και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοεί για οποιονδήποτε λόγο.

Με το “Μακεδονία Ξακουστή” έχει γίνει παρά πολύ σπέκουλα τις τελευταίες ημέρες και όσοι την ξεκίνησαν για να πουλήσουν ψευτοπατριωτισμό και ότι άλλο πουλάνε , θα πρέπει να έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι έχουν προκαλέσει πρόβλημα εκεί που δεν υπήρχε. Το κακό είναι ότι τις συνέπειες δεν τις πληρώνουν οι ίδιοι άλλα άνθρωποι που παρασύρονται από τον ενθουσιασμό τους όπως ο νέος αλεξιπτωτιστής που αντί να ΄χει τα χέρια του εκεί που έπρεπε ενώ ήταν στο κενό βντεοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Να επαναλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με το Μακεδονία Ξακουστή, το οποίο μπορούν να τραγουδούν οι Αλεξιπτωτιστές ακόμη κι όταν πέφτουν με το αλεξίπτωτο, αρκεί να μην βγάζουν ταυτόχρονα και selfie!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016