Πριν λίγες εβδομάδες ορθά το ΓΕΕΘΑ έλαβε την απόφαση οι σπουδαστές της ΣΑΝ και της ΣΣΑΣ, οι οποίοι εμπλέκονται σε πρακτική άσκηση σε  κλινικές, να διαμένουν εκτός Σχολής. Ο λόγος ήταν απλούστατος και λογικός. Από τη στιγμή που έρχονται σε άμεση  επαφή με αντικείμενα και ασθενείς που πιθανώς φέρουν τον Covid 19, να ΜΗΝ μεταφέρουν τον ιό εντός Σχολής με κίνδυνο την εξάπλωσή του στους υπόλοιπους σπουδαστές. Κάτι που εν όψει της καλοκαιρινής άδειας θα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο μια και οι σπουδαστές θα τον μετέφεραν αντίστοιχα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πηγαίνοντας να επισκεφθούν τους οικείους τους.
Φαίνεται όμως  ότι κάποιοι αξιωματικοί…διαφωνούν με το  ΓΕΕΘΑ και δεν ακολουθούν όσα προβλέπονται. Το ερώτημα είναι αν το ΓΕΕΘΑ το γνωρίζει και συμφωνεί.
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016