ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ: Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες 2 ΤΟΥΡΚΩΝ μελετητών της ιστορίας

Η Γενοκτονία των Ποντίων, οι Γενοκτονίες του Ελληνισμού, όπως και όλα τα εγκλήματα των Τούρκων είναι πασίγνωστα. Η Τουρκία αρνείται πεισματικά να τα παραδεχτεί και η επιλεκτικά “ευαίσθητη” διεθνής κοινότητα, φοβούμενη να τα “χαλάσει” με την πάντα εξυπηρετική Τουρκία, διστάζει ακόμη και να αναγνωρίσει τις Γενοκτονίες που έχουν αποδεδειγμένα διαπράξει η Τουρκία. Οι “πολιτισμένοι” της Δύσης αναγνωρίζοντας όλα αυτά θα πρέπει και να παραδεχτούν ότι συνομιλούν, συνεργάζονται και “κάνουν δουλειές” μ΄ ένα κράτος που έχει κατ΄ επανάληψη εγκληματίσει.

Γι΄ αυτό και είναι σημαντικά τα όσα λένε στο ντοκιμαντέρ “Θανατηφόρος Εθνικισμός” , δύο Τούρκοι επιστήμονες. Ένας άνδρας και μία γυναίκα που μελετούν την ιστορία, μιλούν στο ντοκιμαντέρ και λένε την αλήθεια. Για όσους έχουν ακόμη το θράσος να υποστηρίζουν ότι τα όσα λέγονται είναι “υπερβολικά”. Για όσους επίσης χωρίς ντροπή καμία τολμούν να κάνουν μαθήματα περί αντιμετώπισης μειονοτήτων στην Ελλάδα. Ας ακούσουν ποια ήταν η τύχη όλων των μη μουσουλμάνων στην Τουρκία.

Δύο πολύ σημαντικές μαρτυρίες.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016