Φρεγάτες Fremm στο Αιγαίο: Τι κερδίζει το ΠΝ, σε ανάλυση του Υποναύαρχου Στέλιου Φενέκου

Ο Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος μιλά στο Militaire.gr για το θέμα της ημέρας. Το οποίο στον χώρο της Εθνικής Άμυνας δεν είναι άλλο από την ενοικίαση δύο φρεγατών Fremm.

Ο κ.Φενέκος εξηγεί τι μπορούν να προσφέρουν αυτά τα πλοία στον Στόλο, τι ισορροπίες μπορούν ή δεν μπορούν να αλλάξουν και ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα για το Πολεμικό Ναυτικό. Εξηγεί γιατί το ΠΝ ενδιαφέρεται για πλοία με μεγάλες δυνατότητες στην αντιαεροπορική άμυνα και παίρνει θέση στην πολύχρονη αντιπαράθεση για “μεγάλα” ή “μικρά” πλοία στο Αιγαίο.

Ο Υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος είναι πρόεδρος της πολιτικής κίνησης Κοινωνία Αξιών και μ ΄ αυτή την ιδιότητα μιλά στο Miitaire.gr για τα ελληνοτουρκικά. Με ψύχραιμη προσέγγιση εξηγεί τι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις εκλογές στην Τουρκία, αλλά και μετά απ΄ αυτές.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016