Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο φωταγωγήθηκε στο στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, το απόγευμα. Είναι η πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρα που η φωταγώγηση του συνοδεύεται από μία θετική είδηση για τους στρατιωτικούς. Η εφάπαξ επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς είναι πλέον γεγονός, αφού λίγη ώρα πριν την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ είχαν αναρτηθεί τα ενημερωτικά σημειώματα για το προσωπικό. Ημέρα καταβολής των χρημάτων 13 Δεκεμβρίου. Την Δευτέρα όπως λένε οι πληροφορίες θα ακολουθήσουν ΓΕΣ και ΓΕΑ.

Στο στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ ήταν το προσωπικό στρατιωτικό και πολιτικό και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ΕΔ. Από την εκδήλωση και οι φωτογραφίες, από τις οποίες προκύπτει ότι το κλίμα ήταν πραγματικά εορταστικό.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016