Η επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” δεν είναι “περίπατος” ,όπως ίσως είχαν εκτιμήσει οι Τούρκοι. Οι απώλειες αυξάνονται μέρα με την μέρα, όπως και τα φέρετρα που επιστρέφουν στην από τη Συρία…Όπως και οι κηδείες που κάθε μέρα πια γίνονται θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ.Η φωτογραφία είναι από κηδεία αξιωματικού που σκοτώθηκε στις επιχειρήσεις.

Οι ιστορίες από την τουρκική επιχείρηση πολλές. Μία απ΄ αυτές περιγράφεται ως λεζάντα στη φωτογραφία του Τούρκου στρατιώτη. Φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα βλήμα από το άρμα μάχης στο οποίο υπηρετούσε. Είχε γράψει πάνω του “διαλέξτε οποιαδήποτε οικογένεια στην Αφρίν και σκοτώστε τη”!

Οι Κούρδοι αντάρτες ανατίναξαν το άρμα μάχης του με ρουκέτα. Σκοτώθηκε. Είναι ένας από τους πολλούς νεκρούς Τούρκους,σ΄ αυτές τις πρώτες 20 μέρες επιχειρήσεων.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016