Ευχαριστήρια Επιστολή

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως:

α. τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΕ Καστοριάς, Αλχία (ΤΠΖ) Χρήστο Μαρινέλη,

β. την ΕΣΠΕΕ Καστοριάς και όλα τα μέλη της,

γ. κυρίως, όμως, όλους τους εθελοντές αιμοδότες που έχουν συμμετάσχει στις εθελοντικές αιμοδοσίες της ανωτέρω Ενώσεως,

διότι σε ανάγκη που προέκυψε προσφάτως, διέθεσαν δύο (2) μονάδες αίμα, για εγχείρηση προσώπου του πολύ στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος, για κάλυψη αναγκών που δεν κατέστη εφικτό να αντιμετωπίσω από μόνος μου.

Έχω την τιμή να υπηρετώ σε μια νευραλγική και ευαίσθητη περιοχή, όπου οι στερήσεις και οι δυσκολίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων και σε μεγάλο βαθμό καλύπτονται από ενέργειες εθελοντών. Ως εκ τούτου γνωρίζω καλά τι σημαίνει, μεταξύ άλλων, να μην υφίσταται μόνιμη μονάδα αιμοδοσίας.

Ως, επί σειρά ετών, εθελοντής αιμοδότης και ο ίδιος, προσπαθώ να στηρίζω τέτοιες ενέργειες όποτε μπορώ, αφού γνωρίζω ότι η σημασία τους παραμένει τεράστια. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ, όχι μόνο συναδελφικά αλλά και επί προσωπικού, όλους τους συναδέλφους που οργανώνουν και συμμετέχουν σε τέτοιες εθελοντικές κινητοποιήσεις.

Με εκτίμηση

Σημαιοφόρος (Ε) Δ. Μεθενίτης ΠΝ

Πρόεδρος ΕΣΠΕΕ Καλύμνου

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016