Νομοσχέδιο που καταργεί την αυτεπάγγελτη δίωξη και εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο στα στελέχη των τραπεζών για υποθέσεις απιστίας, όσο εμείς έχουμε χάσει το λογαριασμό των ανακεφαλαιοποιήσεων των τράπεζων με δημόσιο χρήμα, επιβάρυνση δημοσίου χρέους που μετατρέπεται σε ιδιωτικό, με μέτρα και αύξηση προμηθειών όλα πληρωμένα από τη τσέπη μας. Αυτό προβλέπουν με απλά λόγια οι περίφημες τροποποιήσεις του ποινικού κώδικα!

Για να διωχτεί κάποιος τραπεζικός θα απαιτείται στο εξής έγκλιση, που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει καταγγελία από έχοντες έννομο συμφέρον, δηλαδή τις ίδιες τις διοικήσεις των τραπεζών ή τους μετόχους τους!
Κάτι που σημαίνει ότι θα οδηγηθούν εκτός σοβαρού απροόπτου στο αρχείο πολυσυζητημένες ποινικές υποθέσεις, που έχουν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια την κοινή γνώμη όπως η υπόθεση των δανείων σε κόμματα και σε διάφορους  “παρατρεχάμενους”.

 

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016