Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες επιτίθεται στον Έλληνα πρωθυπουργό, δηλώνοντας ότι  «ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Χάφταρ στην Ελλάδα, μόνο και μόνο για να μας προκαλέσει».

Υποστήριξε ακόμη ότι μέσω άλλου ηγέτη ο Έλληνας πρωθυπουργός του έστειλε μήνυμα για βελτίωση των σχέσεων τους: «Αναρωτήθηκα: Θέλει να διορθώσει τις σχέσεις μαζί μου και καλεί τον Χαφτάρ στην Ελλάδα; Τι ανοησία είναι αυτή; Πείτε του ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Να το διορθώσει και από εκεί και πέρα μπορούμε να συναντηθούμε μαζί του”.

Ο Ερντογάν υποστήριξε  ότι υπάρχει συνεννόηση με την  Ιταλία για  γεωτρήσεις στις περιοχές που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο με την Λιβύη.

Σύμφωνα με τον  Ερντογάν,  το αποτέλεσμα της Διάσκεψης του Βερολίνου θα είναι θετικό, “αν η εκεχειρία τηρηθεί».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016