Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), το Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών (ΟΦΑ), το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΝΣΑ) και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Αρχικά, η ΥΦΕΘΑ, συνοδευόμενη από τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού (ΓΕΠΣ) – Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανούρη, επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού, όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση για την αποστολή και το έργο της ΑΣΔΥΣ, ενώ κατόπιν συνομίλησε με τα στελέχη.

Έπειτα, η ΥΦΕΘΑ μετέβη στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και περιηγήθηκε, ενώ επισκέφθηκε τους ασθενείς και συνεχάρη το ιατρικό προσωπικό για το έργο που επιτελεί.

Κατόπιν, η ΥΦΕΘΑ, επισκέφθηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, περιηγήθηκε στους χώρους του, επισκέφθηκε τους ασθενείς, ενημερώθηκε επί των ζητημάτων του νοσοκομείου και συνεχάρη το ιατρικό προσωπικό για το έργο του.

Κατά την επίσκεψη της στα νοσηλευτικά ιδρύματα, η ΥΦΕΘΑ ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση, καλές γιορτές και γρήγορη επιστροφή στις οικογένειές τους.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016