Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού, στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, μέλη του Κοινοβουλίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης/ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ή εκπρόσωποί τους, πρώην Υπουργοί, Επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Πολιτικών Υπαλλήλων του Πολεμικού Ναυτικού, πλήθος οικογενειών, καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού ενώ έλαβε χώρα βράβευση των πληρωμάτων των Υδροφόρων Πλοίων της Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ) ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της κοινωνικής προσφορά τους με πολυάριθμες αποστολές υδροδοτήσεων ακριτικών νησιών.

Στην εκδήλωση τέλος, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου που θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πλου με Υποβρύχιο και Πυραυλάκατο, τα αποτελέσματα της οποίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού http://www.hellenicnavy.gr.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016