Ένας ναύαρχος υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Ένας ναύαρχος υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Πρόκειται για τον Επίτιμο Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αλέξανδρο Θεοδοσίου, ο οποίος όπως αναφέρει το psaxna.gr θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου..

Όπως γράφει η ιστοσελίδα ένα ακόμη «δυνατό χαρτί» προσθέτει στον συνδυασμό του ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς.

Ο λόγος για τον Επίτιμο Υπαρχηγό του ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο εν αποστρατεία Αλέξανδρο Θεοδοσίου, ο οποίος σήμερα «έδωσε τα χέρια» με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά και πορεύεται μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

«Αποδέχτηκα με τιμή την πρόσκληση του Δημάρχου και πορεύομαι μαζί του με χαρά στις ερχόμενες εκλογές» δήλωσε πριν από λίγο ο Αλέξανδρος Θεοδοσίου στο Psaxna.gr

Ο Αλέξανδρος Θεοδοσίου ο οποίος θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε Δημοτικές εκλογές, εκτός από Επίτιμος  Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, μετά την συνταξιοδότησή του από τις Ένοπλες Δυνάμεις, διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων, καθώς και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών όπως και της Καστέλλας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, που θεωρείτε δεδομένη, λαμβανομένου υπόψη την τεσσαρακονταετή ευδόκιμη σταδιοδρομία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και του έργου που άφησε σε όλες τις θέσεις ευθύνης που πέρασε.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016