Στην ΕΛΔΥΚ έχουμε συνηθίσει όλα να λειτουργούν στην εντέλεια. Οι λόγοι ευνόητοι. Ωστόσο τα παράπονα που ακούμε από την τελευταία σειρά ΕΛΔΥΚάριων είναι σοβαρά.
Πρώτα απ΄ όλα όπως μας μεταφέρουν αναγκάστηκαν να αγοράσουν με δικά τους έξοδα υλικά που το κόστος τους έφθασε και τα 90 ευρώ! Τα υλικά έχουν να κάνουν κυρίως με την παραλλαγή…

Όμως το ακόμη χειρότερο είναι ότι οι καταγγελίες για κλοπές είναι πολλές. Και στις περισσότερες περιπτώσεις οι κλοπές έχουν να κάνουν με τα υλικά που οι ΕΛΔΥΚάριοι πλήρωσαν από την τσέπη τους!

Μέχρι στιγμής η μόνη κίνηση που έχει γίνει είναι να δίνονται συμβουλές του τύπου “ να προσέχετε τα πράγματά σας”. Οι ΕΛΔΥΚάριοι έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να προσέξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Συνεπώς μάλλον το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά ,γρήγορα και αποτελεσματικά από τη διοίκηση.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016