Δύο χρόνια Militaire.gr! Η “πτήση” συνεχίζεται…

Πριν από δύο χρόνια, στις 29 Φεβρουαρίου 2016, ξεκίνησε το Militaire.gr. Ο απολογισμός απίθανος και το ηθικό…ακμαιότατο! Οι αριθμοί των στατιστικών “απογειωμένοι” αλλά το μεγαλύτερο κέρδος για το Militaire.gr δεν είναι αυτό…

Δύο χρόνια μετά στο Militaire.gr βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να διαθέτουμε το καλύτερο δίκτυο πληροφόρησης που δεν στηρίζεται στις “πηγές”, αλλά στο αναγνωστικό κοινό που μας παρακολουθεί! Οι καλύτεροι ρεπόρτερ είναι οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν απλά τα θέματα. Τα ζουν κάθε μέρα… Κι έχουμε αποκτήσει πραγματικά πολλούς τέτοιους “ανταποκριτές”. Το ευχαριστώ, αυτονόητο αλλά όχι αρκετό για όσους με το τρόπο τους μας βοήθησαν να “ψηλώσουμε”.

Ο βασικός μας στόχος δεν αλλάζει παρά την αύξηση των αριθμών. Το να γίνουμε σημείο αναφοράς στην ενημέρωση των θεμάτων της Άμυνας, είναι προσπάθεια που δεν μπορεί να σταματήσει ποτέ, γιατί είναι μάχη που πρέπει να δίνεται κάθε μέρα. Πότε την κερδίζουμε, πότε τη χάνουμε. Επιτυχίες είχαμε, αλλά και λάθη και γκάφες. Για τις πρώτες προσπαθήσαμε πολύ και τις οφείλουμε στους ανθρώπους που μας πίστεψαν για τα λάθη και τις γκάφες εκτός από το συγγνώμη, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ δόλος!

Οι υπογραφές του Militaire.gr είναι λίγες και καλές. Οι άνθρωποι που εμπιστεύονται τα άρθρα τους στο Militaire.gr μας τιμούν και έχουν τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία του. Η κυρία Λιάνα Μυστακίδου με τα πάντα ιδιαίτερα άρθρα της για τη Τουρκία , ο Κωνσταντίνος Φράγκος με τους καυστικούς ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ και τα άρθρα του, αλλά και ο συνάδελφος Χρήστος Καπούτσης που πολύ συχνά μας εμπιστεύεται κείμενά του είναι πολύτιμοι για το Militaire.gr.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον κ.Μιχαήλ Στυλιανού για τα πάντα εξαιρετικά άρθρα που επιλέγει να μας στέλνει.

Ευχαριστούμε όλους όσους αφιερώνεται χρόνο για να παρακολουθείται το Militaire.gr . Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις παρεμβάσεις σας. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παράγουμε κάθε μέρα ένα ενδιαφέρον και αξιόπιστο ενημερωτικό προϊόν. Η κρίση θα ΄ναι πάντα δική σας.

Όπως γράψαμε και στα πρώτα γενέθλια του Militaire.gr η “καρδιά” και η “ψυχή” του Militaire.gr αποτελείτε από μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων χάρη στους οποίους υπάρχει. Δεν ξεχνάμε ποτέ τη συμβολή τους.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016