Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι  “ο νομικός παραστάτης  της Ομοσπονδίας μας, δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μετά την αποκλειστική επιτυχία του ανατροπής του μνημονιακού μισθολογίου μας και επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων αναδρομικών μας, κατέθεσε την 27η Δεκεμβρίου 2018, κατ΄ εντολή της Π.Ο.Ε.Σ., στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), αίτηση κατά των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, αναφορικά με την μη εισέτι αποζημίωση της νυκτερινής μας απασχόλησης, όπως σχετικός νόμος ορίζει (δείτε εδώ).

Θεωρώντας ότι και αυτή η μάχη ενώπιον του ΣτΕ θα είναι νικηφόρα υπέρ όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών, σας προτρέπουμε, προς υποβοήθηση του έργου της Π.Ο.Ε.Σ. και δικής σας ωφέλειας, η κάθε μία και ο κάθε ένας σας να καταθέσετε άμεσα το συνημμένο στο τέλος της παρούσης υπόδειγμα αναφοράς, να το πρωτοκολλήσετε και μαζί με τη χορηγηθείσα βεβαίωση να το παραδώσετε στην οικεία Ένωση Στρατιωτικών, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ήδη έγγραφο – οδηγία, προς τις Μονάδες/Υπηρεσίες, χορηγεί τις αιτηθείσες βεβαιώσεις.

Π.Ο.Ε.Σ. - Νυκτερινή αποζημίωση στρατιωτικών

 

Τίποτα δεν μας χαρίζεται εάν δεν το διεκδικήσουμε με ενότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή. Συνεχίστε να δείχνετε εμπιστοσύνη στην Π.Ο.Ε.Σ. και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι το 2019 θα είναι νικηφόρο”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016