Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης υπέγραψαν Κοινή Υπουργική Απόφαση για την τοποθέτηση 10 ιατρών οπλιτών θητείας σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ), Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΙ) και Κέντρα Υγείας (ΚΥ), σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας.
Στους συγκεκριμένους οπλίτες παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.
Ειδικότερα, οι γιατροί τοποθετούνται στις εξής περιοχές:
Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο  Χάλκης, Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κουφονησίων, Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, Κέντρο Υγείας Γαλατά, Περιφερειακό Ιατρείο Κροκυλείου, Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιοκατούνας, Περιφερειακό Ιατρείο Κερασοχωρίου, Πειφερειακό Ιατρείο Περδικαρίου, Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου και Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κάσου.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016