Ο νομός της Χαλκιδικής βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με 6 νεκρούς μέχρι τώρα. Τμήμα της ΣΣΑΣ με 80 σπουδαστές  βρίσκεται στο Ποσείδι προκειμένου να προετοιμάσει τη θερινή εκπαίδευση της επόμενης εβδομάδας. Αυτή τη στιγμή η περιοχή στην οποία βρίσκονται είναι χωρίς ρεύμα και νερό.
Από το ΓΕΕΘΑ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πως και πότε θα αποσυρθούν οι 80 σπουδαστές της ΣΣΑΣ από την περιοχή. Υπάρχει όπως είναι λογικό μεγάλη ανησυχία από τις οικογένειες τους και θα ήταν λογικό να απομακρυνθούν μέχρι να υπάρξει εκτόνωση των καιρικών φαινομένων. Μ΄ αυτό που έζησαν οι 80 ΣΣΑΣίτες εκπαιδεύτηκαν και με το παραπάνω ,αφού όπως περιγράφουν όσοι έζησαν το φαινόμενο ,ήταν κάτι εξωπραγματικά τρομακτικό.
Όλοι οι ΣΣΑΣίτες είναι καλά ,αλλά νομίζουμε ότι μια ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ και κυρίως η απόφαση για να απομακρυνθούν οι σπουδαστές είναι απαραίτητη.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016