Είναι παράδοση οι πολιτικοί αρχηγοί να καλούν με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου και παραμονή των εκλογών τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκστρατεία του κόμματός του. Ο Τσίπρας τους κάλεσε στο Κερατσίνι.

Ο Μητσοτάκης σε μια ακόμη ακατανόητη επιλογή του επικοινωνιακού του επιτελείου τους κάλεσε στο πιο “Συριζέϊκο” στέκι της Αθήνας!

Ο Πάνος Καμμένος τους κάλεσε σε μπαράκι της Βουλιαγμένης που όπως λένε οι πληροφορίες θα γίνει “οικογενειακή επιχείρηση”! Με πουκάμισο που παραπέμπει στις καλοκαιρινές διακοπές και συντροφιά ποιον άλλον; Τον THANASSI! Tον πανέμορφο και πανέξυπνο σκύλο πρωταγωνιστή της προεκλογικής καμπάνιας των ΑΝΕΛ!

Οι φωτογραφίες από τη συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τους δημοσιογράφους. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέρασε πίσω από την μπάρα και σέρβιρε. Τι πίνει ο THANASSIS παραμένει ερώτημα…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016