Δεν πα’ να ‘χε χιόνια και ερημιά, δεν πα’ να ήταν και μετατροπή. Όταν είσαι πιτσιρικάς και έχεις το αυτοκίνητο που γούσταρες δεν καταλαβαίνεις Χριστό

Πριν σχεδόν είκοσι χρόνια είχα ένα BMW 316. Το ‘χα δει σε μια έκθεση στην Αμφιθέας. Ήταν το πιο ωραίο και επιθετικά στημένο 46άρι που ‘χα δει ποτέ

Με χειροποίητες μπουκάλες της Bilstein, ρυθμιζόμενα camber plates, 18άρηδες τροχούς της Schnitzer, το ομώνυμο διακριτικό body kit, τετραπίστονα Brembo και μέσα όλο, μα όλο, το σύμπαν του προαιρετικού εξοπλισμού της BMW.

Από θερμαινόμενα, ραφές σε κόκκινο-μπλε στα δέρματα, Harman Kardon, τηλέφωνο, της Παναγιάς τα μάτια.

Μαζί είχε και ένα turbo-kit που, όπως πληροφορήθηκα, είχε μπει από κάποιον γκουρού, στην επίσημη αντιπροσωπεία της BMW στο Άργος.

Ο «Αλέκος», τα υπογλώσσια και η εμπειρία της μετατροπής σε BMW M3. Αυτό ήταν το σοκ.

Γιάννης Κωνσταντόπουλος
Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες στο χώρο των Media και του Ειδικού Τύπου (Car Magazine, Top Gear, Esquire, Porsche Magazine, Eurobanker, Best of Cars, The ONE magazine κ.ά.). Τα τελευταία χρόνια «οδηγεί» το 4Drivers με συμμετοχή αρθρογράφων που εκτιμούν την αντικειμενική ενημέρωση, την απόλαυση της οδήγησης και τη δημιουργική ματιά. Οι φήμες λένε πως με τόση κατανάλωση βενζίνης, βαρύνεται για σημαντικό μέρος της τρύπας του όζοντος. Δηλώνει ένοχος.