Αυτή είναι η τουρκική αντιπροσωπεία που βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσουν με Έλληνες στρατιωτικούς τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Οι φωτογραφίες είναι από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, όπου οι στρατιωτικοί συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον πρέσβη.

Τώρα τι είδους συζήτηση θα γίνει περί Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης κανείς δεν μπορεί να καταλάβει μ΄ όλα όσα γίνονται στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Ίσως να συζητήσουν πάλι τη διοργάνωση…ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ στρατιωτικών σχολών των δύο χωρών κι άλλα τέτοια…Γιατί σοβαρή κουβέντα για…εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει, όταν κάθε μέρα έχουμε σωρεία επικίνδυνων προκλήσεων ,όπως γράψαμε ήδη στο Militaire.gr.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016