Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2019.
Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒΙ) συμμετείχε με Εθνικό Περίπτερο, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας / Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων στο πλαίσιο εξωστρέφειας που αναπτύσσει το ΥΠΕΘΑ.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ με ομολόγους άλλων κρατών και εταιρειών, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Το Εθνικό Περίπτερο επισκέφθηκαν Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων άλλων χωρών καθώς και επίσημες αντιπροσωπείες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες της ΕΑΒΙ.
Στο περιθώριο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Ελληνικής Έκθεσης Αμυντικού Υλικού DEFEA 2020 στις Αμερικανικές εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν στην έκθεση. Το σχεδιασμό του αμερικανικού περιπτέρου παρουσίασε ο Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ηλ. Σπυρτούνιας και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρίας ROTA κ. Β. Μπάρκας, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Ανχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης και ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ κ. Τάσος Ροζολής.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016