Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσία της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας  στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού AUSA 2018 Annual Meeting and Exposition,  με την διοργάνωση Εθνικού Περιπτέρου από το Έλληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών (ΓΔΑΕΕ) και την Enterprise Greece.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε πληθώρα επισκεπτών αλλά και εκθετών και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.
Ταυτόχρονα, η ηγεσία της Γενικής Διεύθυνσης επισκέφθηκε αριθμό περιπτέρων στα οποία ενημερώθηκε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των Αμυντικών Συστημάτων του Στρατού Ξηράς.
Η επισκεψιμότητα της έκθεσης ξεπέρασε τους 30000 επισκέπτες.
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016